"Az eddigi munkájuk mutatja, hogy erősen wintelPC-orientáltak."
De már egy jó ideje van nekik PS3 és X360 devkitjük.
"Ha csak ott tartalank, hogy tanulmányozták a doksikat"
Annál már jóval előrébb tartanak.
"Nem olvasol eleget, csak amit a wintelPC-orientáltabbak eléd tárnak."
Te se nagyon tudtál más véleményt idézni. És a tények (pl. kiadott játékok) egyelőre engem igazolnak.
Egyébként nekem úgy tűnik, hogy te vagy az aki ignorálja a sok fejlesztő véleményét, akik már ténylegesen kipróbálták a PS3-at, és inkább hiszel a Sony marketingjének.
"És az is jó lenne, ha nem ennyire mások véleményére hagyatkoznál. Bár úgy tűnik, kénytelen vagy."
Persze hogy kénytelen vagyok, mivel nem adnak akárkinek devkitet. A cégnél meg hiába van, ahhoz csak az fér hozzá, aki a konzol projekten dolgozik (mivel hogy nem kicsit drága, és féltik). Viszont tudok beszélni azokkal, akik hozzáférnek, így még mindíg közelebb vagyok a témához, mint te.
"Ne mondj valótlanságot, az utóbbi pontosan az elvárt szintet hozza, ami az első játékokat illeti."
Hát pedig nem. Az az egy játék, ami nem volt olyan rossz, az is csak közelíti a PC-s szintet, nem pedig messze lehagyja, ahogy elvileg kellene. Emlékszel? Azt mondtad régebben, hogy az első játékok is fullosan ki fogyják használni a cell-t, és helyből sokkal jobbak lesznek a PC-seknél.
Ráadásul az az egy viszonylag jó játék is a Sony saját fejlesztése, ami értelem szerűen sokkal jobb az átlagnál.
"A másik két játék meg gyenge szarok, szóra sem érdemesek."
Ha "gyenge szarok, szóra sem érdemesek.", akkor a Sony miért járult hozzá a kiadásukhoz? Miért rontja a konzolja amúgy is megtépázott hírét ilyenekkel, ha van jobb is?