Theseis - Egy hős utazása
 • MerlinW
  #49
  OFF

  "Na azért én befizetek, hogy az jó is lesz."

  - Leforgattam, kipróbáltam egy dx10-es teszten, és rendben volt a pörgőforgó kocka. Mondjuk édeskevés, de még csak preview.

  "Mert én gondolom csak úgy csinálták meg, hogy ne menjen XP alatt."

  - Úgy van, ezért kell hekkelni vele. De a cél nem az hogy ne menjen XP-n, hanem egész egyszerűen más a felépítése (Vista miatt), és úgy döntöttek hogy XP-re nem írják meg (az okokat ismerjük, vista hájp, pénz, stb) De a lényeg, hogy nem akadályozza semmi, hogy átültesse valaki.

  "Bár egyenlőre nekem se tetszik a Vista, igaz nem is nagyon adtam neki esélyt, majd ha hónap végén letelik a 3 hónap, és megveszem Campusban, akkor majd esetleg."

  - Az XP sem tetszett senkinek mikor kijött, de egy OS-t ami nem elemeiben épül mint a linux, hanem 4-5 évente jön egy nagy csomagban, csak így lehet fejleszteni. Nyomogatja sokmillió ember, mindenki anyázik, MS jegyzetel, foltozgat, majd végül a nép megnyugszik. Ez ugyanígy ment az összes windowsnál.

  A verzióőrült, nagyszájú laikusokra meg nem kell figyelni, akik összehordanak minden hülyeséget. Legjobb példa etéren a "Vista semmi újat nem hozott, csak a csilivili dizájnt". wwww.msdn.com -on van egy vista feature lista... majdnem 300 oldal. De a vicc hogy nem hiányzik nekik semmi, mégis kevéslik:)

  Jelenlegi állapotában a mostani XP-hez képest macerás, de a júniusi/juliusi SP1 után és amint a nagyobb szoftergyártók behozzák lemaradásukat, nem lesz vele semmi baj. Én azt mondom 2008 január.

  ON