• BlackRose
    Nézd én magyar vagyok és tényleg becsülöm a magyar nemzetet, de szédületesen rühelem amikor "A" nagyobb magyar akar lenni "B"-től. Különben a pontosság kedvéért Neumann Jánost amikor a számítógépen dolgozott John von Neumann-ak hívták, Teller Edét amikor a H bombán dolgozott Ed Teller-nek, Szilárd Leó-t amikor az atomhasadáson dolgozott Leo Szilard-nak stb. egyikük sem csinált volna sokat a drága kis hazánkban, és ha a zsidókat nemzetnek tekinted (persze, hogy nemzet) akkor ezek az emberek magyar anyanyelvű zsidók voltak, némileg azért különböznek a sok "hazafias" szuper magyaroktól akik elvannak szálva. Ugyanakkor ezek az emberek éptettek a többezer éves multra és komolyan alkalmazták pl. Einstein és Newton fizikáját vagy Kepler, Pitagorasz és xyz matematikáját, ugyanakkor a vegészek munkáját, és sorolhatnám még sokáig. Ha akarsz tényleg valamit megtanulni olvasd el a következő szöveget...

http://www.econlib.org/LIBRARY/Essays/rdPncl1.html

persze féreértés ne legyen, ezeknek az embereknek komoly helyük van az emberiség történelmében, szerintem nagyobb mint ahogyan sokan gondolkják, de azért engedje meg a világ, ideje lenne valamit csinálni is nekönk magyaroknak nemcsak megszakítás nélkül pofázni és magunkat melbe verni, hogy micsoda nagy valakik vagyunk, mert valamikor 50+ évvel ezelőtt néhány honfitársunk sokat adott a világnak. Ez az ő dicsőségük nem az enyém, nem a tied és nem a magyaroké (meg persze nem is az amcsiké).