• cateran
    Le vagyok nyűgözve,mennyi idióta barom irogat ide(velem együtt :P) Egy 1600! éves könyvről beszélünk ti szerencsétlenek! Fel tudjátok fogni mit jelent ez? 1600 év? A ti kis szaros életetek semmiség ennek a könyvnek a történetéhez képest,az csak hab a tortán, hogy a világ legismertebb vallásával függ össze!
    A scannelésről:Bár a scanneléshez nem,de a könyvekhez jól értek(ez a szakmám) és elmondanám,hogy egy ennél sokkal fiatalabb könyvet is már csak nagyon speciális körülmények közt lehet tárolni(nem csak "bedobom az asztali scannerbe,oszt jóvan")
    Valószinüleg nem mozdítható,illetve nem -vagy csak nagyon drágán és nehezen- megoldható a szállítása,ezért a scannert kell majd valahogy odavinni! Csakhogy ennek a könyvnek tökéletesen steril környezetben kell lennie folyamatosan,a scannelést is nagyon óvatosan és hihetetlen körültekintéssel kell elvégezni! Személy szerint a 2 év eléggé kevés,én többre saccoltam volna...:P
    Vallás:Én eléggé materialista vagyok ahhoz,hogy simán ne higgyek holmi istenben,de mivel nem fáj,nem zavar,ha mások hisznek benne....egészen addig,amig meg nem próbálják a hitüket rám kényszeríteni!