• totya4
    #71
    "Akkor mondták a többiek, te meg csak szimplán szarozol. Nem emlékezhetek külön mindenkinek a hülyeségeire."

    Nocsak, a "szarozol" tényleg komoly szakmai érv, hülyeségeket pedig egyelőre csak tőled láttunk.

    "Az XP kijött 2001 végén, a Vista kijött 2006 végén. Jé, nagyobb a HW igénye, micsoda meglepetés!"

    Hogy jön ez ide? Ezt senki sem vitatja, hivatalosan kiadott hardverigény alapján látható a külöbség. Bár ügye az ms gennyláda módon eleinte azt emlegette, hogy az XP-nél is kevesebb erőforrás igénnyel is megelégszik majd a vista. Na persze.

    "Már elmagyaráztam, csak valamiért nem vagy képes megérteni, hogy a kettő közt eltelt némi idő. Nézz egy kicsit utánna a dolgoknak. A 9x-ek idejében a vírusok nem jelentettek komoly problémát, mert még nem volt mindenhol internet, amin szabadon terjedhettek, és otthoni hálózatok sem voltak. És nézd meg az NT HW igényét a 9x-ekhez képest. Akkoriban az otthoni gépeken meg se mozdult az NT. Igazából még az XP megjelenésekor is a stabilitás volt a legfontosabb szempont, nem a biztonság."

    Annyira de annyira értelmetlen buta marketingszöveget nyomsz, hogy elgondolkodok nem-e kéne téged egy megfelelő orvosi intézetbe utalni. Tényleg ennyire semmit sem tudsz?

    ""Azért gyúrták egybe a 98-at az NT-vel, mert a 9x alapú rendszerek teljsen megbuktak, használhatatlannak bizonyultak.""

    "Ja persze, annyira használhatatlanok voltak, hogy minden mást lesöpörtek a piacról, és az MS-t nagy cégből óriássá tették."

    Mert nem volt más alternatíva. Kezdettől fogva az volt a baj, hogy az MS-t egyeduralkodóvá hagyták nőni, és emiatt szenvednek emberek százmilliói.

    Ebben a topikban megírt hsz-eid egy végtelenül buta, vagy ms által lefizetett ember gondolatatit tartalmazza, amihez a továbbiakban nem kívánok lealacsonyodni. Ez történik ha egy marketinges megpróbál hozzászólni egy szakmai vitához...kiröhögik és elzavarják.