• totya4
    #65
    Hiányoltalak már, emlékszem te egy nagy ms fan vagy, és mindig azt hangoztatod hogy jó ez a rendszer, szuper, a felhasználó vegye a hardvert örökkön örökké minnél jobbat, nem baj ha a lassú egy szoftver, idővel gyorsaul a hardver úgy is stb. vegyed vegyed vegyed.

    Na.

    ""nézd meg, mekkora arányú a windows/linux kártevők aránya.""

    "Nézd meg milyen a felhasználók aránya, aztán gondolkozz el rajta, hogy ha nagy zombifarmot szeretnél melyik rendszert támadnád (tegyük fel, hogy egyformán biztonságosak)."

    Ha egy picit is értenél ahhoz amihez hozzászólsz, nem irnál ilyen baromságot.

    ""Ha jól rémlik, talán itt az sg-n is volt olyan cikk, hogy a windowsban még a felhasználói profilok alapvető működésével is gondok vannak, felhasználói programok még ezt az egyszerű elkülönítést sem képesek lekezelni, a jogosultságokról már csak ne is szóljunk.""

    "És ez a win hibája? A win fejlesztők nem figyeltek eddig ilyenekre, mert nem volt igény a felhasználók részéről. Most jelentkezett az igény, az MS kikényszeríti a Vistával, és a kezdeti problémák elmúltával mindekni örülni fog."

    Ha egy oprációs rendszer nem kellően szigorú, hanem mindenre szarik nagy ívben, akkor a fejlesztők is így fognak hozzáálni a dolgokhoz. Mi az hogy "Most jelentkezett az igény" ? Jézus. Nem te irod fentebb hogy NT-t már rágóta hasznáják vállalatok? És azóta csak most jelentkezett az igény hogy ugyanazt a gépet két (vagy több) felhasználó biztonsággal a saját környezetében használni?! Te csak tartsad az előadásaidat álmos szemű igazgatóknak, de itt ne terjessz ilyen pórságokat.

    Ajánlom szives figyelmedbe a #3-as hsz-emet, amiben összeföglaltam a lényeget.