• Indigo
    #53
    "ha meg egy pártelnök hazudna (persze nem hazudik, nincs bizonyíték)"

    Fárasztó vagy ezzel a szókiforgatósdival. Valóban nincs hanganyag, amelyben beismerte volna hogy hazudik (Gyurcsány is csak lebukott az öszödi beszédével, ha nem bukik le, akkor ma nincs a benne ennyire közbeszédben a "hazugság" szó), de nyilvánvaló a hazugsága akkor, amikor a 2006-os választások után (és ismerve a gazdasági helyzetet!) még mindig adócsökkentésről beszél... És erről van hanganyag. Aztán mikor látják, hogy Gyurcsány nem megy, és nem tudnak kiharcolni új választást, akkor befejezték a kampánybeszédüket, és kezüket tördelve beismerték hogy hát mégsem volna helyénvaló a jövő évi adócsökkentés...

    "Ha valamire is reagálasz a hozzászólásomból, az ez legyen: mivel bizonyítod hogy Orbán hazudik?"

    Több nyilvánvaló példát is írtam már, amit - ha nem látsz a dolgok mögé (vagy nem akarsz) akkor - nem fogadsz el (vágatlan hang- és videóanyag híján ), de ez már legyen a te bajod.

    "Én csak mellékesen megjegyeztem ezt, hogy egy egyetemi buli kicsit súlytalanabb, mint egy találkozó másik ország vezetőjével."

    Most erre mit mondjak, örülök hogy megjegyezted, és nem mondtam hogy nem így van... De a terelés mellett azért felfogtad hogy mit mondtam?

    ""Hmm, folyamatos hazudozás az egészségbiztosítási járulékcsökkentésről?"
    Az csökkent, asszem 40->36%-ra, de legdurvábban a társasági adó csökkent, 40->36->18%-ra Orbánék alatt."

    Az akkor volt, amikor ők kormányoztak, és olyan volt a gazdasági helyzet, hogy megtegyék. Én a mostról beszélek. Én - figyelgetve a médiát (persze az abszolút hiteles és kiegyensúlyozott HírTv-t nem tudtam követni :(((), a nyomtatott sajtót - nem nagyon hallottam olyan gazdasági szakértőt, aki hitelt adott volna a fidesz elképzeléseinek...

    ""Orbán féle kampánycsendsértésre felszólító beszéd?"
    Ez továbbra sem hazugság. Nem követendő, csúnya dolog, de nem hazugság."

    A végkifejletben ott van a hazugság valamilyen formában...

    "Konkrétabb arányt hogy akkor hajlottak-e jobban jobbra, mint most balra szerintem nehéz megbecsülni."

    Jó, akkor talán ebben ne is menjünk bele.