• Indigo
    #49
    "Egyébként egyátalán nem mind1, mivel a magyar miniszterelnök az országot képviseli. OV meg 1 pártot, amellyel való szimpátia nincs beleírva a személyi igazolványba (még)."

    Aha. Tehát a regnáló miniszterelnök nem hazudhat, de a miniszterelnöki posztra pályázó politikus (aki ha jól hazudik akkor miniszterelnök lesz) az már igen. Működik a kettős mérce...

    "Mondjál már olyasmit is, ami megtörtént, nem csak theorycraft/választási kijelentés."

    Ha eleve kettős mércével mérsz (lásd fent), akkor nem tudok _neked_ olyat mondani, amit elfogadsz, hiszen szerinted mindenki más hazudhat csak a miniszterelnök nem... ORbán igérhet adó- és járulékcsökkentést, holott ő maga is tudja mekkora képtelenség, de az nem baj... Ő nem miniszterelnök, ő hazudhat ilyet.

    "Hát igen, pár egyetemista tényleg fontosabb, mint az német kancellár, vagy az amcsi elnök"

    Nem Orbán vs. Gyurcsány vitát folytatok, hogy ha mondok valamit Orbánról akkor te még nagyobbat mondjál Gyurcsányról... A lényeg világos: van különbség aközött a beszéd között, ami egy kocsmában hangzik el füstösképű részeg csavargók előtt, és aközött, amelyik egy kulturált rendezvényen a jövő generáció meghatározó képviselői előtt hangzik el. De úgy látszik ez számodra rögtön semmissé, jelentéktelenné lesz, mihyelyst tudsz valami nagyobbat mondani...

    "Hmm, tavaszi választási kampány előtt januári adócsökkentési törvény? Öszödi beszéd önvallomása? Az Európai műsorszolgáltatók által Állami TVnek titulált MTVn folyó propaganda?"

    Hmm, folyamatos hazudozás az egészségbiztosítási járulékcsökkentésről? Orbán féle kampánycsendsértésre felszólító beszéd? Fideszes szócsőnek használt állami tv 2002-es választások előtt? Hmm, hmm, hmm... (Persze persze, Orbán nem tudott adócsökkentési törvényt hozni, hiszen nincs pozícióban, de a lényeg ugyanaz.)

    "Ugye aki vasárnap reggel van olyan mazochista, hogy felkeljen reggel 6kor azért, hogy némi szűretlen információhoz jusson, azoktól ezt meg kell vonni. Vidéken nincs hírtv"

    Arra az ócska propagandaműsorra gondolsz mint szűretlen hírforrás? Meg a HírTV mint a szűretlen és kiegyensúlyozott hírszolgáltató?