• Komolytalan
    #48
    "Nem mindegy hogy egy politikus miniszterelnökként hazudik-e vagy vezető ellenzéki politikusként? Nem látom a különbséget." Arra se adtál bizonyítékot. Egyébként egyátalán nem mind1, mivel a magyar miniszterelnök az országot képviseli. OV meg 1 pártot, amellyel való szimpátia nincs beleírva a személyi igazolványba (még).
    "Orbán egy meghatározó személyiség a magyar politikában, aki azért, hogy megkaparintsa a hatalmat, képes még hazudni is."
    Gyurcsány egy porbafingó kis senki tanácsadó volt 5 éve a magyar politikában, aki azért hogy megkaparintsa a hatalmat képes volt megpuccsolni a fogadott apját (Medgyessy), és azért hogy megtartsa a hatalmát képes volt miniszterelnökként végighazudni az ezt követő 1.5-2 évet (saját szavai, van róla hangfelvétel, stb).
    "Az hogy nem történt kampánycsendsértés, nyilván annak köszönhető, hogy el akarták kerülni a botrányt"
    Ha Marinéninek kereke volna, ő volna a villamos. Mondjál már olyasmit is, ami megtörtént, nem csak theorycraft/választási kijelentés.
    "Ja, és ha jól tudom ezt nem a kocsmában a "haverok" közt mondta, hanem egy kampánygyűlésen, egyetemistáknak... Van egy kis különbség."
    Fletót meg szegény Angela Merkel volt kénytelen megcáfolni ugyebár. Ha nem emlékeznél sajtótájékozatón fletó kijelentette, hogy a német kancellár a támogatásáról biztosította azokkal szemben akik a lemondását követelték, igen-igen, a miniszterelnök meg pár órával később kiadott egy cáfolatot. Besült a hazugság fletónak, nemzetközi szinten is. Hát igen, pár egyetemista tényleg fontosabb, mint az német kancellár, vagy az amcsi elnök (Táncsics börtön visszaadása is csak fletó álmaiban hangzott el).
    "Ha személyi kultuszt a cél, akkor a választók előtt kell hogy tetszelegjen, őket kell meggyőznie/manipulálnia, mert hiába kultikus alak a párton belül, azzal sokra nem mennek."
    Hmm, tavaszi választási kampány előtt januári adócsökkentési törvény? Öszödi beszéd önvallomása? Az Európai műsorszolgáltatók által Állami TVnek titulált MTVn folyó propaganda? Nem véletlen szóhasználat volt, utána el is magyarázta a szervezet elnöke, hogy állami tv az, ami Kínában vagy Kubában van. Meg Magyarországon.
    A szavazatokat meg lehet szerezni, _minél szegényebb az ország annál olcsóbban_. Megfelelően korlátozni kell ehhez a demokráciát. Hiteltelenné kell tenni a PSZÁF-et, a KSH-t, a jegybank elnökét. Ugyammá, jobbos Járay, hülye ez, dehogy lesz 10% az államháztartási hiány év végére. Ki mondta ezt? Minden balos vezető politikus év elején. Mennyi lett a hiány? Na mennyi? Csak nem 10%+? Nembaj, a lényeg hogy Sváby megmondta hogy Járay fideszes, meg az a jóképű műsorvezető is. Ja, hogy az már kormányszóvivő? Hát biztos nem véletlenül ment az mszpsekhez, a tvsek már csak tudják kihez kell húzni.
    Magyar rádióból el kell takarítani a jobboldali vasárnapi reggeli krónika vezető munkatársait mert ugye kiegyensúlyozottság, meg a jegyzet az elavult műfaj (persze a 168 óra megmarad a rádióban, meg Aczél György jegyzete is marad az MTV reggeli műsorában). Ugye aki vasárnap reggel van olyan mazochista, hogy felkeljen reggel 6kor azért, hogy némi szűretlen információhoz jusson, azoktól ezt meg kell vonni. Vidéken nincs hírtv, nézhetik az M1, TV2, RTL-t.

    Ezeket kell tenni, ha valaki önkényuralomra tör. Jól csinálják. De meglesz ennek még a böjtje.