• sathinel
    Az hogy minden ügyvéd hazudik az én vélemények oda is írtam) volt már hogy egy ügyvédre volt szükségem, és az ügyvéd tud mindent, és ezeket még ha bűnös is vagy felhasználja hogy megvédjen. Ha belegondolsz hány bűnözőt védenek ügyvédek akkor nem is hazudtam annyira nagyot amikor ezt kijelentettem.

Garfield pedig jól látja hogy miért nem állt szóba orbánnal sok politikus csak berlusconi, meg Haider két szélsőjobbos akiket eléggé furcsán néznek az Eu-ban. Jóhogy nem Iránnal vagy az Alkaida embereivel tárgyal... Bár volt olyan kijelentése hogy nem kell nekünk EU ))) mivel mindenki szopatta és nem akart vele tárgyalni amikor miniszter volt. HAZUDIK mint a vízfolyás.

Nem ők voltak az MTV ostromára akik felbuzdították a népet??
    Ja és hány KM autópályát ígért? ebből mennyi lett? és erre azt mondja de ők próbálták. Ja ha a banknak nem tudok időben fizetni akkor az is azt mondja hogy nem gond de akartam??? nézzétek már meg hogy hogy alakult az államháztartási hiány: fidesz utolsó évei: 3,6 3,3 3,0 10,1 hm az utolsó évben amikor az év közepéig minimum még az előző kormány van hatalmon egyszercsak kicsit megugrott és az utóbbi 4 évben 10.1-ről felment 11 fölé egy kicsit. Hát ennyi pofátlan disznót akik a másikra mutogatnak hogy ellopta az ország pénzét......