• Zocsi
    Sztem meg arról van szó, hogy a közgazdászok által irányított rablókapitalista társadalomnak (és igen direkt fogalmazok így) semmi sem jó... Az, hogy napi 8 órából 126 perc csak arra megy el, hogy levelezgetek, meg telefonálok elég lustácska, és kényelmes munkakörülményekre ad következtetni... Sztem nem az információáramlás a döntő dolog ebben, hanem manapság már eljutottak a munkaadók olyan szintre, hogy nem szabályozzák ezeket a dolgokat. És itt most nem megszorításokra, inkább prémiumokra gondolok. Bár jogosan merül fel a kérdés, hogy a kapitalista hozzáállásba belefér-e még egy kis bónusz?!
    Az meg hogy szegényke vállalatigazgatónak mennyi ideje megy a cseverészére... ad1: egy tisztességes igazgatónak már van titkárnője, ad2: egyébként is leginkább embercentrikus tevékenységet kell folytatnia (egyeztetések, tárgyalások stb...) a munka fizikális részét meg elvégzik az alkalmazottak.
    De én is azt mondom, mint Kurosora (bár kevésbé radikálisan), hogy tök mindegy hogy hogy, de a munka legyen úgy elvégezve ahogy annak kell. Ha nincs kész időre? Akkor jöhetnek a levonások, simple as red!