• TS Zolly
    #69
    Tegnap voltam egy Pokolgép hangversenyen. Vagyis egy ó-év bucsusztató rock fesztivál volt. Pokolgép harmadikként került a szinpadra. Zenekar bemutatás csak 1x volt, valamikor a koncert közepén, mint Magyaország legjobb zenészei. :D. Igaz, Rudán Kukoveczt 3x is bemutatta. Magát csak a legvégén, mint Jóska. :)
    Kis botrányba fulladt a hangversenyük, mert a szervező, leparancsolta öket a szinpadról, idő rövidsége miatt. Rudán nem hagyta szó nélkül, elmondta a véleményét a prodokciós irádáról, és megigérte, hamarosan lesz egy kimondottan Pokolgép koncert kárpotlásúl. Talán ha hat számot játszhattak el, pedig fölösleges, dalok közti összekötő pofázás sem volt. Következő banda, az Edda több mint 2x annyi időt voltak fent. Fesztivál legvét nem vártuk meg, Korál nem érdekelt bennünk. Eddáért és a Pokolgépért mentünk el.
    Ha mán itt vagyok, irok az elő, és elő elő zenekarrol is. Pokolgép elött, a Dirty Dance játszott. Nevükhőz illő zenével is rukkoltak elő, számomra felejtős, soha nem szerettem ezt a mocskos rock műfajt. Azért meg lehetett öket hallgatni, még a büfébe se mentem ki. :) Összeszokott banda benyomását keltették. Talán a bögős logott ki egy kicsit. Ö is csak a szinpadi mozgással. :D Elöttük egy tapolcai, 14-15 évesekből álló Molarity nevű zenekar lépett fel. Eszméletlen jók voltak! Feldolgozásokat nyomattak. Metallica és Maiden [megasztárosan:)] nagyon át jött. Fiatal koruk ellére, le a kalappal elöttük. Főleg az utolsó számuk, a jó öreg paranoid Black sabbathtól, majd hanyat estem.