• JYeti
    #65
    Akkor a vita el is veszti a tárgyát, az msgdből úgy veszem ki, hogy eddig Kalapács koncerten nem voltál.

    Eddigi koncerttapasztalataim (minden papírformát mellőzve)

    Pokolgép : Ugye hatalmas csinadratta, nagy hangulat, Kukovecz már azt is nélkülözi, hogy behangolja a gitárját, aztán kezdődik a koncert, nyomják a számokat, jó hangulat, Rudán minden 2. szám után bemutatja kb 10 percig a zenekari tagokat, odamegy nyalni Kukoveczhez, aztán bemutatatja magát (ő Rudán Joe, aki itt meg itt játszik aki ezt meg ezt elérte stb), hajlonganak, tapsoltatják magukat. Ez a cirkusz minden 2. szám után lemegy, a végefelé leküldik a többieket, hogy most ők ketten zenélnek stb, a végén meg ugye a szokásos tapsoltatás hajlongás.

    Nem fikázok, minden eddig megélt koncertem kb így nézett ki. Én nem tartom sokra az ilyen hozzáállást, ezt a tapsoltassuk magunkat, nyalljuk kölcsönösen Kukovecz seggét a többieket meg szarjuk le.

    Kalapács :

    Behangszerelnek, Kalapács csak az első szám elején mutatkozik (felrohan a színpadra), "Jó estét Rockerek" :P, nyomják a számokat, hatalmas hangulat, minden számhoz ad egy kommentárt, és tényleg, az ember úgy érzi, hogy ez fasza, ez tényleg király, lekezel az emberekkel, nyomnak Pokolgépet, Oment, Kalapácsot, az utolsó szám előtt bemutatja a zenekar tagjait, ki mit ért el stb, magáról pedig csak annyit, hogy "jómagam Kalapács József" és meghajol.

    Szvsz sokkal jobb a hangulat, személyesebb, és azt érzi az ember, hogy ott van Kicsi, Lajcsi, Beló, Zsolti, Kalapács Józsi, nem csak a Kalapács Józsi azt őt kell tapsolni, egyszerűen örök :P De ez már szubjektív, ezt mindenki maga dönti el.