Fallen Sword
  • NebetHet
    #68
    Na akkor sorjában:
    Ha SP alatt a Skill Pointot érted, akkor az szintenként (amikor szintet lépsz) 5 ponttal nő. Érdemes egy valamit fejleszteni, azt is a specialnal (Treasure hunter/Adept Learner/Librarian)
    A pajzs dologban az a jobb ami valamelyik tulajdonságodat jobban emeli. Tehát a karaktered határozza meg. Például, hogy érthető legyen: Ha nincs semmi defensed, de van már valamennyi armorod, akkor az első a jobb, viszont ha van már defensed de nincs armor, akkor a második. A 4 tulajdonságból (attack, defense, damage, armor) az attack-damage-et érdemes fejleszteni. Mellé még jól jön, ha vagy a defense vagy az armor magas. Ha magas a defense, akkor nem tudnak megütni. pl. ha 100-as a defense értéked, akkor min 110-es attack kell, hogy meg tudjanak támadni! (ez azért nem így van teljesen mert még nagyon sokminden jön ehez hozzá(vannak egyéb módosító tényezők). Ha az nincs akkor nem tud az ellenség megütni. Viszont ha nagy az armor, akkor ha nincs meg a megfelelő damage, akkor szintén sikertelen a támadás. Megüt, de csak max 1 életerőt vesztesz utána te ütsz!
    BP-ben több helyet úgy tudsz csinálni, hogy veszel 15 fsp-ért! :)
    Nem olcsó. Viszont ha aktív vagy, akkor mehetsz guildbe, így ott kapsz jó cuccokat ingyen. Elvinni, eladni nem tudod, csak használni, mert ezek 'guild locked'-ek. Így nem kell cuccokat tartogatni. Ha van valami jó cuccod, amit nem akarsz eladni, akkor azt a piacra ki tudod tenni jó drágán (hogy ne vegyék meg), így van még 2 plusz hely, de vigyázz, mert max 48 órára lehet kitenni. Utána egy köztes helyre kerül, ahol még 24 óráig várakozik mielőtt elvész. A köztes helyen akármennyi cucc lehet. Ha rákattintasz akkor visszamegy a hátizsákodba (ha van üres hely)