• Morden23
    Feltételezem, tényleg nem tudod megérteni, hogy mit írtam. Annak viszont elég kevés értelmét látom, hogy én próbáljak magyarázni, te meg próbáljál félremagyarázni.

Ha vannak KÉRDÉSEID (amik azt jelentenék, hogy megértetted a mondandóm lényegét), akkor tedd fel őket. Ha nem, akkor ne firkáljunk egymásnak diszfunkcionális kommenteket, ezzel valóban egyet értek.

"Szerintem ha valamibe befektetsz a valamilyen formájú megtérülés reményében, és az nem térül meg, az drága."

Erre reflektáltam akkor, amikor azt mondtam: "b.) nem játszanak annyit, ergo nem éri meg a belefektetett pénz."

"Ezért értelmeztem úgy, hogy szerinted az MMO nem éri meg, vagyis drága."

De hülyeséget értelmeztél, nem fogod fel agyilag? Ez volt az előző kommentem lényege. Nem azt mondtam, hogy az MMO-kra kiadott pénz drága (felesleges/nem éri meg/faszom), hanem azt, hogy "szánalmasnak tartom azokat az embereket, akik mindenre rinyálnak annak "pénzügyi vonatkozásai" miatt (lásd saját magadat, aki alkolholistának/drogosnak tart embereket, akik kocsmába járnak), de zokszó nélkül öntik a pénzüket MMO-ba. Vagy akármibe.

Amire én reflektáltam, annak KÖZE NINCSEN A WOW-HOZ, VAGY AZ MMORPG-KHEZ. A hülye emberekhez van köze. Fogd már fel, mert ezt képes megérteni egy 8 éves is.

"mondjuk az erős elvakultságot jelent, hogy ha leöl egy MMoRPG elé akkor szánod, ha meg meghal, azt le se sz.rod."

Igazából tényleg jogos. Mind a kettőt leszarom.

"Megintcsak ez a fránya ellentmondás önmagaddal, ami oly gyakran jellemzi a hozzászólásaidat. Valóban, elég nehéz ügy valakivel vitatkozni akkor, ha megismétli a te mondanivalódat más szavakkal, de te nem ismersz lehetetlent. Csakhát ezt így nem lehet komolyan venni. De még komolytalanul sem."

Sajna nem voltál képes megismételni a mondandómat a saját szavaiddal. Egy dologra voltál képes: a saját véleményedet belelátni az én ellenvéleményembe. Most mit mondjak? Írj olvasónaplót belőle, akkor menni fog.