• Morden23
    "Arról beszélek, hogy engem nézel primitívnek."

Nem, maximum egyes hozzászólásaiddal nem értek egyet. Primitívnek "nézni" valakit interneten nem lehet.

"Ha lelövik a gyermekem, akkor a gyilkost kapnám el és leszarnám a politikusokat."

Szerinted kivel kell "igazán törődni", mármint a politikus-részről? Egy darab marhával, aki sír a lelőtt gyereke miatt, vagy több millió szülővel, aki FÉL, hogy LELŐHETIK a gyerekét? Na találd már ki, könyörgöm.

"És nem hinnék annak a politikusnak, hogy játék miatt kezdett el fegyverrel szórakozni a sorozatgyilkos."

Én sem hiszek neki, csak te szerintem rossz irányból teszed. Azért nem értek veled egyet, mert te a játékokat véded. Ami szerintem felesleges is, és baromság is. Nem kell a játékokat semmiért sem betiltani, de igazából sok "rossz" dolog okozói.

A helyzet az, hogy ehhez a témához ABBAN A FORMÁBAN, ahogyan itt ki van tárgyalva, SEMMI KÖZE A JÁTÉKOKHOZ. Viszont az meg egy hülye (és tényleg primitív) felfogás, hogy "védem a játékokat, mert én szeretek játszani, és szerintem mindenki más faszságot beszél".