Megáll az eszem. Most tényleg nem lehet értelmezni (nem egyetérteni, ÉRTELMEZNI) a mondandómat, vagy csak nem akarod?
Ki a tököm csuk le Postal3-azásért? Melyik politikus tett ilyen kijelentést? De még jobb kérdés, ki fogja ezt bármilyen (törvényi) szintre juttatni?
Olyan ez, mintha valaki azt mondta volna: "az ég az piros". Erre én azt mondom, hogy igazából ő is tudja, hogy kék, csak beszél a levegőbe. Te meg nekiállsz vitatkozni velem azon, hogy miért nem piros az ég.
"Egy fasz miatt bűnhődjék meg több ezer ember, akik ráadásul nem ámokfutók, csak annak akarják beállítani.
Kicsit rövidlátó ez a politikus nem gondolod?"
Persze, hogy rövidlátó. Minden politikus csak a következő választási időszakig lát.
Nem mintha én egyetértenék a fennen tárgyalt marhasággal (ergo ne képzeld be magadnak, hogy én G.B.-nek adok igazat), azért azt megjegyezném, hogy ha egy "ámokfutó" a te gyerekedet mészárolná le (veszélyeztetné, fenyegetné, sebesítené meg), akkor még a fény sebességét is áthágnád, olyan gyorsan állnál be az ilyen olcsó propagandaszövegek mögé.