tmisi#42
"Normális ember nem játszik a postallal, aki meg nem unja meg 5 perc alatt, azzal amúgy is baj van."
A Postal 2 jó volt. A maga kategóriájában. Egy poén (főleg mert én magyar szinkronnal nyomtam a GS-melléklet jóvoltából). De nem vernék senkit lapáttal fejbe az utcán a valóságban. Sőt én a P2-ben sem voltam überfasza gyilok-gyerek, csak akkor öltem, ha muszáj (mert olyan volt!). Persze ha valaki pont azt élvezi, hogy minél több járókelőt mészárol le, hááát...
A gond az, hogy az 50 éves politikusnak halvány lila gőze nincs a játékokról. Előítéletekből élnek. Gondoljatok bele! A szüleiteknek, ami új, modern, az mind szar és veszélyes. Mert az ő világukban ez nem volt. Lehet ha megöregszünk, mi is így viselkedünk majd a gyerekeinkel.
Pl. Ha egy lány a TV-ben mutogatja a melleit (Pl. Cool - Vad Csajok), akkor minden öregasszony fel van háborodva, hogy micsoda szemérmetlenség. Pedig ilyet manapság már az Aktívban naponta látni, 12-es karikával. Az mostani zenék szövege értelmetlen, meg tücc, meg árt a a gyereknek, mert szerintük a Bangó Margit a jó.
Ha a játékban lövöldözik, vér van, akkor az a rossz. Ugyanez a filmek esetén, minek az a sok akció, ha ott vannak a jó régi magyar filmek????
Ez így van rendjén. Mi fiatalok fogékonyabbak vagyunk az újdonságokra, főleg mert a technika most kezd csak igazán fejlődni és fejlődni...
Tehát az egy dolog, hogy féltik a szülők a gyerekeiket, de ez a mai világ, a DIVAT.
A jövöben talán már azért is kiközösítenének majd valakit a suliban, mert nem játszott még mondjuk a Doom3-mal, stb.