• remark #95
    Sokmindent irsz de az megse derult ki szamomra hogy akkor most vegyek-e CE-t vagy Embedded XP, es fog-e futni rajta az a sok okossag ami Linux alatt fut, vagy nem?

Mit jelent az hogy "képes ezekre a feladatokra, ha van rá megfelelő szoftver"?

Miert irod hogy "Van egyébként Embedded XP is ... biztosan fut rajta minden"? Ha holnap veszek egy Embedded XP kopiat akkor holnap este mar keszithetem is a floppymat amivel aztan bebootolok erre a 32 megas hdd nelkuli gepre, ami aztan stabilan es biztonsagosan fog uzemelni mint router?

Az pedig hogy "a WinCE esetén a forráskódot is megkapod" ez valszeg akkor arra alternativa amit irtam, hogy: "Es en nem is gondolom hogyaz MS-nek ki kellene engem szolgalni, na de pont ez a lenyeg a Linuxban, hogy ahhoz hozza engednek nyulni, es ha valami nem tetszik, akkor megcsinalhatom magamnak." Szoval akkor ez szerinted realis alternativa hogy en megveszem a Windows CE forraskodjat es atirom/hozzateszek ugy hogy az pontosan azt csinalja amit en akarok? En nem veszek reszt semmilyen open source projektben, de azt biztosra merem allitani hogy a "mindenki megveszi a CE forraskodjat igy mindenkinel az igenyeinek megfelelo CE valtozat fog futni" ez kozel se alternativaja annak amit en irok: adott az emberek egy csoportja aki valamit "mashogy szeretne" es osszefog es megcsinalja. Ez a windows barmely reszevel kapcsolatban szerinted lehetseges? De komolyan.