• Morden23
    #20
    DjDano, finoman fogok válaszolni, és akkor nem fog fájni.

    "az ingyenes szarokat ne hasonlítsad már össze a Corellel mint ahogy az OpenSuxot se az Office 2007-el..."

    Miért ne hasonlítanám? OpenOffice-t hadd használjon az, akinek nincsen pénze, ingerenciája MS Office-ra. Ha az OO és az MSO kompatibil lenne, akkor a warezos kis pöcsöknek többé nem lenne lehetőségük ezzel takarózni.

    "Inkább örülnétek, hogy a szutykotokon meg lehet nyitni az MS formátumú dokumentumokat,nehogy már a MS alkalmazkodjon az erős kisebbséghez..."

    Te olvasni nem túl jól tudó barom. Szerinted mit írtam? A kompatibilitás akkor kompatibilitás, ha működik mindkét irányba. És nem is nagy cucc megoldani. MS-nek nem kell alkalmazkodnia senkihez, max. felrakni OfficeUpdate-re egy faszomXkilobyte-os frissítést.
    És igen, legyen így, mert miért ne? Akinek nincsen pénze MSO-ra, az hadd tudjon 100%-osan használni OO-t.

    "Ha valaki nem képes megvenni egy normális szoftvert ott nem a másik a hibás, csukja be a boltot ha ingyenes szutykokkal akar bohóckodni!!!"

    Aha. Tehát egy 2D grafikus tervezést végző cégnek a warezolós faszkalapokhoz kell alkalmazkodnia szerinted? Újítson be CorelX3-ra, mert a szélessávúinternetes fotelkommandósnak éppen az volt a heppje, hogy leszedi a torrentről a legújabbat.

    Tudod, az egyik pénzbe kerül, a másik meg letöltési arányba. Ha te ezt komolyan gondoltad, akkor lassan menj el dolgozni, de közben gyorsan nézd meg, mennyibe is kerül egy CorelX3. NE, NE a PirateBay-en!