• EaSy
    Előszőr is. Nemértem honnan tudod, hoyg alegolcsóbb 60k mikor még nincs is otthoni verzió a boltokban (én még nem láttam).

Másodszor, ez egy új szoftwer, tele hibával, az XP is tele volt az SP2 után lett úgy ahogy, megbízható és jól használható rendszer. Nekem legális XP-m van, gondolom nem véletlen frissítik halálra, egyszóval nekem nincs komoly bajom vele, igaz kell mellé antivírus, tűzfal stb. Akinek fontos hogy hardwerből / szofterből mindig a legújabb legjobb leglegleg legyen a gépén, az sajnos tanulja meg, hogy ennek az az ára, hogy ezek a rendszerek nem kiforrottak, és hülye lenne bármeyl szoftver cég 2-3 éven át teszteltetni a rendszerét dárga pénzen, ha a vásárlók még fizetnek is azért hogy tesztelhessék, igaz, ők használni akarták de ez mind1. Felteszem, hogy akinek itt komoly VISTás tapasztalatai vannak azok warezolt VISTával szerezték, ez megint nem mérvadó. Ami előre látható, hogy minimum fél- egy év mire a VISTA olyan támogatott lesz mint most az XP. és legalább 2 év mire komolyan olyan programok jelennek meg amik csak VISTán mennek.

Harmadszor, az igazán nagy cégek (nem ütöttem a hasamra hanem komolyan mondom.) a mai napig windows 2000 et használnak, mert nincs szükségük jobbra. Előbb utóbb nyilván átálnak, és nyilván már VISTára fognak, de egy cég csak akkor tesz ilyet ha neki erre szüksége lesz. Ehhez ugye hardver fejlesztés kell, ki kell lépezni az informatikusaikat stb.... Nem két nap lesz. Az otthoni userek meg nyilván haladni fognak a korral. Emlékszem már sp1 is kinvolt az xp ből és én még mindig a 98 SE vel szenvedtem aztán azóta meg XP zek, mert nemtudtam sem jáccani sem dolgozni a régi rendszeren nem indultak el rajta a dolgok. Így fogok én is, és a legtöbb otthoni user átálni VISTÁRa, időbvel.

Negyedszer Hardver. Egy operációs rendszer nem egy egyéves buli, átlag azért 3-4-5 évig használatban van. Mikor kijött az XP és 256 MB ram alatt élvezhetetlen volt mindenki felvolt háborodva, mamár a tedco ban is 512 DDR ram van a gépekben, nyilván mire a VISTA akárcsak használatának a középidejét eléri addigra a merevlemez és ramszükségelte nevetséges lesz. Ezen kár sírni.