• kvp
    #56
    ""Ilyen alapon lehetne a cikkben szereplo kijelzot 633x900-as modban is hasznalni" - ezt nem tudom, hogyan képzeled."

    3x1-es rgb pixelekkel. Minden sort elharmadolunk, mintha fuggoleges rgb maszkja lenne. Az egymas alatti sorok 1/3 pixelt csusznak egymashoz kepest, ezert 1/3-2/3 pixeles hullam lesz a fuggoleges vonalak szelein. (ronda de egyszeru kodot irni ra es hagyomanyos rgb szinhuseget ad)

    Szerintem ez az elrendezes szandekos lepes volt a tervezocsapattol, igy minden letezo feladatra lehet talalni egy uj szuresi vagy pixel elosztasi algoritmust. (mindkettonk

    "Ez szinte majdnem olyan jellegű mint a sárga zsidó csillag (senkit nem akarok megbántani), ...nemtom, én így érzem, direkt ilyen kirívó laptop...."

    Benne volt az eredeti tervekben, hogy ha valaki illegalisan ilyet vesz (mondjuk mert eladtak a gyerekek vagy elvettek toluk), az annyira feltuno legyen, hogy az illeto ne merje hasznalni. (igy probaljak megakadalyozni hogy a nyugati vilagba keruljenek a gepek a celcsoport helyett) Mindezek mellett, egy kisiskolasnak pont ilyen szin kell. (a narancssarga valtozat egyebkent szebb)

    "Nem értem, ha nincs benne merevlemez, akkor miről fut az oprendszer és hogyan haszbálod bármire? Flash memória van bennE?"

    Igen. Szabvanyos flash chip. Ilyen van az xbox360-ban, a ps3-ban es a dragabb katonai laptopokban is. Egyebkent mar csak azert is erdekes a gep, mivel megkapna a katonai minositest is. (por, viz, ho, razkodas es utes allo, hosszu akkumulator elettartalommal es napfenyben is jol lathato kijelzovel)