engedélyek, törvények, tapasztalatok
-
#54
Teljesen igazad van , örülök , h végre felvilágosítottál mindenkit :)
Én egy étteremtulajdonos fia vagyok azaz apám egy vállalkozó akinek van egy étterme :) (hozzáteszem nagyon népszerű a környéken , de ez most nem nagyképűsködés akart lenni)
Egyszerüen csodálom apukámat , h milyen ügyesen old meg minden helyzetet és , h amit megszerez azt tényleg megérdemelte.
Had tegyem hozzá a hszedhez , h azt , h elérd ezt a szintet talpraesettnek kell lenned. Ez nem úgy működik , h megcsinálod aztán boldog vagy és soha nem dolgozol. ELLENKEZŐLEG!!! AHHOZ , H EGY JÓLMENŐ HELYET CSINÁLJ , NAGYON DE NAGYON EL FOGSZ FÁRADNI!!! Futkosás ide-oda , vendégek stb. Azt még hozzáteszem , h NEM lesz az , h akkor minden nap odamész és elveszed a bevételt. Megteheted de aztán baromisok pénzre ne számíts. Az alkalmazottak annyit lopnak amennyit tudnak. Ott kell lenned , ha tényleg sok bevételt akarsz. Majd amikor az egyik szezonban ottleszel 1 napot aztán másnap nem figyeld meg , h mennyi különbség lesz a két bevétel között.
Viszont ahogy mondod , h 20 millióra számíts nemtom ki volt az az ökör (elnézést) de ez baromság. Gondolod , h minden éttermet/kocsmát 20 millából csinálták??? Akkor , hidd el nekem nem lenne ennyi étterem/kocsma.
ennyit szeretnék hozzátenni. Aki helyesírási hibát talál benne az megtarthatja és persze tudjuk , hogyha hosszú hsz-t írunk be-be csúszik 1-1 hiba :)