htmm#20
Erdekes ez...
Olyan mobilt meg nem lattam, ami kivalthatja a fenykepezot (jo, felso kategoriat meg nem emlitettem).
De szerintem mp3 lejatszot (nalam discmant) siman kivalthatja. Nem szol rosszabbul, mint a sony discmanem, nameg tomegkozlekedes kozben pont meg is fogom hallani... Viszont kisebb a telefon mint a telefon es a discman (nahat). Az energiafogyasztason meg nem nagyon veszem eszre, egy 10-12 orat siman elzenelget (kozben nehany hivas), tobbre meg meg nem volt szuksegem. Arrol nem is beszelve, hogy ha szol a zene, a telefon csorgeset nem mindig vettem eszre, igy meg mindig feltunik, mert zene megall, csengohang...
Videolejatszasra persze megint csak alkalmatlan a telefon, az internetezes meg relativ. Van, amikor az a legjobb megoldas (mert mas nincs), vagy mert mozgas kozben kell. Azert a vezetekes technologiat nem kepes kivaltani, de ha arra hasznaljuk, amire valo, akkor nagyon is jo lehet (meg persze a webmastereket jol tokon kene rugni, hogy miert 200K egy nyitooldal, mikor a hasznos tartalom kb 2K).