• BiroAndras
    "Órajelek kergetése? Ilyet én holírtam?"

Nem te írtad, hanem én.

"De, nagyonis bevált az AMD marketingje. Az INTEL a nagyobb teljesítményéről csak jóval később tudta meggyőzni a vásárlókat"

Nem tűnt még fel, hogy az Intel nagyon sokáig abszolút piacvezető volt, és csak az utóbbi pár évben jött fel az AMD?

"azaz: na ilyen egy elvakult AMD hívő...... ha a másik jobb akkoris "azóta csak AMD procit veszek, mert folyamatosan jobbak.""

Te nem vagy normális. Minden hozzáértő által elismert TÉNY, hogy az AMD az utóbbi években jobb volt, sebességben, árban, és technológiában is. A Core2-vel jött vissza az Intel az élmezőnybe.

"Tessék megnézni pár tesztet. pl anandot. AMD egyetlen egy azaz egyetlen egy real-life testben se tudta elverni intelt"

"erre aztmondani folyamatosan jobb óriási elvakultságot, fanatizmust és rövidlátást feltételez."

MOST jobb az Intel, mer a Core2 tényleg jó. De én nem most vettem gépet, hanem lassan 1 éve, amikor Core2-t még csak 1-2 szerencsésebb újságíró láthatott.
    Egyébként, ha a teljes gép árát megnézed, ma sem feltétlen jobb az Intel. A kisebb kétmagosoknál (ezt néztem legutóbb), a Core2 ugyan olcsóbb azonos teljesítmény mellett, de ugyanannyival drágább hozzá az alaplap. Ráadásul gyors DDR2 RAM kell hozzá, ami megint csak drága. Az X2-nek meg elég a 667-es, ami olcsó.