• tmisi
    Na ebben a cikkben sok jó mondat van. Pl. az Ubisoft véleménye. Ez igaz.
    Úgyis be lehetne szerezni a gamet, főleg, mert nem azok vannak többségben, akik játékot vásárolnak.

Ha meg véletlenül az ilyen játékok készítését tiltanák be, akkor sem lenne semmi gond, mert a régiekkel ugyanúgy lehetne nyomulni, teljesen kiirtani őket meg lehetetlen. Meg szerintem ennek ellenére is lennének fejlesztőcsapatok, akik egyenest az internetre nyomnák föl a játékot, ha már a boltba nem tehetik ki.

A szülőknek meg oda kell figyelni, mivel jáccik a gyerek. Ennyi.

De unokaöcséim (7 és 10 évesek) bementek egy rokonukkal BP-en a TESCO-ba. Vettek 16+ játékot. Persze, hogy az eladó vette az adást és megkérdezte: "Kinek lesz?" Azt mondták, hogy Zolinak (az rokon, aki már 40 felett van). "Akkor jó." Na ennyit ér az egész. Honnan tudja az eladó, most, hogy ki fogja használni? Ha ott a felnőtt, mehet a cucc... Ráadásul Zoli nem is játszik gépen. Ez halálkomoly, megtörtént!!!

Én nem viszek nekik ilyen játékokat, más visz. Nővérem és férje meg nem érdekli, mivel játszanak. De én nem szólhatok bele. Nem én vagyok a szülő. Csak remélni tudom, hogy semmi káros hatást nem fognak elszenvedni, ha ilyenekkel játszanak.