• killahdog
    #5
    látom mrá a windows mobilok lesznek kikeszdve. Pedig azokhoz képest a symbianos gépek, hát hát... föleg a nokiák.... :) Szoval nemértem miért windowsra dili irni.

    Ameddig valaki nem használt windows mobilet, addig psszt... wm5 elég jo. Activesyncet meg ugye nem kell ecsetelni. Sokkkal jobb. Persze erre lehet nincs meg a "galaktikus sarvars episode 5 java nokia", viszont normális alkalmázok vannak rá. És talán a műfaj legnagyobb ásza a HTC, amit ismer europa qtek, tmobile gépek, vodafone v sorozat, orange, dopod, stb... neveken.
    Az én Dopod d585 öm került 32 be, ipod fehér (rühellem ájpodot de igy elég elegáns) komoly hangja van (zenemobil), windows mobile (még 5.0 is elfut), MiniSD, jo akkumlátor-samsung-, és ezerszer könyebb kezelni mint bármi mást. Egy fele ilyen tudásu, minőségű (érdemes lenne megnézni ez hogy van összerakva! ) telefont nokiaban kb 100 ért tudnék venni. Persze akkoris 128*128 as kijelzővel :D
    Sokadik windows mobileom, közben volt motorola v3 is, amit ajánlok viszont mindenkinek aki csak telefonálni akar, és nem ment el havi 5-600 sms-t. Mert 50 nél már köhög.

    Mobilvirus sms hogy on legyek: smsben ? hehh :D max mms. Vagy ha okosgyerek letölti nokijájára a sexypoker mittoménmit akkor TALÁN.

    Az meg tényleg ne vegyen okostelefont, aki max az anyját hivja fel. Annak valo a nokia. Aki meg mégis fujj windows (vannak tévhites emberek) annak meg nagyon jo választás egy p910. Na az telefonálás és üzleti dolgok. Bámulatos miket tud.