BlackRose#16
Mennyire jó. :) Sokat szoktam törni a fejem, hogyon is lehet az emberekkel ennyire alhitetni, hogy a szomszédban minden tökéletessen műxik, pont olyan ideálíssan ahogyan irja a papíron. Szóval áruld el nekem ezt a titkot?
Néhány napja azt halottam, hogy álítólag az utakon a sebesség korlátozva van, aztán meg a híradóban volt, hogy sok a baleset gyorshajtás miatt, sőt komoly politikusok és közügyi személyek (pl. polgármesterek) is nyakukat törték, mert a rendszer tökéletes működése miatt az előírások szerint viselkedtek... na ne legyünk már ennyire káprázatossan naívak.
Minden törvényt és előjrást ki lehet kerülni, mert nincs meg a megfelelő ellenörző struktúra. És ha megvan akkor meg esetenként lehet törvénymódósítást elfogadni amely szerint valakivel nem alkalmazható az előirás... tudod a törvények nem mindenkire egyformán alkalmazhatók, mindég van bennük héhány bekezdés amely értelmezése kiutat jelent valaki számára, persze egy kiscég nehezen fizetheti meg a sokmilliós jogi tanácsadást amely ezeket a kiutakat feltárná neki... na de mindegy, az EU-ban úgyis minden rohadtul tökéletessen műxik, ha a politikusokat és a médiát kérdezed, sőt állítólag a törvények és előírások saját magukat hajtják végre méghozzá tökéletesen.