waterman#11
ez frappáns volt. nekem is volt egy igen komoly tv tuner kátyám, de a win xp óta nem tudom használni, mert azt mondják rá a honlapon, hogy driver included in os, de nincs az az épkézláb softver ami meghajtaná. pedig win me alatt nagyon szép képe van..
különben 100%-osan támogatom ezeket a rendeleteket, az alaplapom dobozán is ott zölddel a RoHS plecsni és örülök, hogy legalább ennyit én is tettem a környezetért. már csak azt remélem, hogy ezeknek a környezetbarátabb termékeknek az előállítása folyamán sem használnak olyan mennyiségű káros anyagot mint korábban.
különben itt a számítástechnikában, de a sima elektronikai cikkek közül is szerintem ki fognak lassan veszni az alacsony minőségű termékek -- ezáltal a rövid életciklusú árucikkek, mert egy idő után a jobb minőségű is eléri azt az árkategóriát, amit az emberek már megengedhetnek maguknak. pl a mostani sempronok az elkövetkező 10 évben is el fogják futtatni az office-t zokszó nélkül, ergó akkor kell majd cserélni egy irodában a gépeket, ha belevág a villám. bár lehet túl egyszerű a világképem..:)