irkab1rka#4
"A 12 és 19 év közötti korosztály tagjai arra a kérdésre, hogy miért vannak ilyen tartalmú videók a mobiltelefonjukon azt válaszolták, hogy "ez laza", "így felvághatok a többiek előtt", vagy hogy "így én is hozzá tudok szólni a témához"."
Pontosítsunk. A kérdőiven feltetett kérdésre a kérdőiven szereplő dilettáns válaszok közül a userek ezeket X-elték.
Ne hogy már azt higgyétek, hogy az ilyen felméréseket okos emberek készítik... Nem tudósok ezek, hanem olyan emberek, akiknek nincs rendes állásuk, viszont dolgozni sem kell, meg érteni sem semmihez. Állami pénzekből én is tudnék nyomi kérdőivet összeállitani egy érdekesnek vélt témáról, aztán 1000 melódiákost kiküldeni, hogy végezzen már felmrést, aztán 'számítógépen' összesíteném, és publikálnék egy okosságot, amit LYól megállapítottam.
Az erőszakról meg csak annyit, hogy a mobil csak rögzíti, dokumentálja azt, egymást mindíg is rugdosták a gyerekek, most tök mindegy miokr csinálják, hogy egy bruce lee film után, vagyha megnézik a mobiljukat. Had csinálják, szalag mellé is kell a munkaerő.
Amúgy meg tilcsák le a dilettáns, mindenre tiltással reagáló hüLYe lyúzerek accountlyát.
demostazonnalámdeizibegyorsan LYól!