• Sanyix
    "Ráadásul jobban melegszik, kevésbé megbízható." ez egy óriási baromság, az intel mániások mindíg ezzel a hülyeséggel jönnek, csakhogy ez nem igaz, sőt inkább fordítva volt igaz valamelyik p4 döntötte meg a fogyasztási, hőleadási rekordot az desktop procik közűl...
    "És utánajártam 1-2 dolognak és kiderültek olyan apróságok, hogy ha amd-t vettem volna, akkor pl a ram dual channelben hozna kb 5% javulást, nem 50%-ot." Igen a p4 azzal az 50% javulással elérte a az amd dual nélküli teljesítményét. Viszonyítás! Nem mindegy, hogy egy 66 mhz-s 486 gyorsul 50%-al, vagy egy 166-os pentium 5%-al...

"Meg olyan apróság is, hogy ha amd-t vettem volna, lenne olyan progi/játék (van ilyen) ami el sem indulna, mert hiányzik belőle egy utasításkészlet, ami P4-ben megvan." Jó sok programot használok, mindenfélét, de ilyet még soha nem láttam, sőt nem is hallottam ilyenről hogy ne induljon el valami emiatt.

Amiket leírtál azokból látszik, hogy neked is a szép nagy számok tetszenek, nem a valós haszon... így neked a p4 megfelelő volt.