Xiah online INGYENES MMORPG
-
Ja. Csak pl. az SRO is egy magányos gamma, mert míg fejlődsz, addig a leggyorsabban és hatékoynabban egyedül tudod ezt megtenni. Így a Klán hiába segít, meg hiába tudsz velük jókat dumcsizni, de az akció magányosan folyik, mivel hatékonyabbak vagytok így. A Job-olás jó dolog, meg a klánháborúk, de ahhoz már jócskán magas szinten kell lenni és nem mindenki bírja ki odaáig a sokezer órás vérunalmas hentelést. Sőt, az, hogy vannak bent más player-ek, csak akadályoz a játékban, mert lehentelik előled a célmonsztákat, meg ellopják a cuccaid, rádhúzzák a halálosabb ellenfeleket, vagy csak legyilkolnak hobbiból. Így történhet meg az, hogy 1-2 órás grind is napokig húzódhat a sok köcsög player miatt.
Ebből én már nem kérek, köszönöm. Ennyi erővel játszom Titan Quest-et, vagy Sacred-et, avagy Oblivion-t, ott legalább nem akadályoznak a 8 éves koreai/török kissuttyók (akik tahók is ráadásul).
A hab a tortán, hogy online, akár 3000 órányi játék után is feltörhetnek és lecsupaszíthatnak (klánunkban is megtörtént nem1x), míg offline ez azért trükkös lenne. Ha még kisebb vagyonokat (DOLLÁRban) is ölnék az Item Mall-ban a gammába (mint sok társunk) és utána simán kirabolnak, nem hiszem, hogy repesnék az örömtől. EZÉRT soha, semmilyen körülmények között nem voltam még hajlandó online baromságokért fizetni! Csak ingyenesek érdekelnek.