az emberi faj nem egységes?
  • Rundstedt17
    #100
    A nemi erőszak néger bajnokai
    A brutális nemi erőszak mindig jelentős szerepet játszott a néger kultúrákban, de ami a gyarmatosítás alól felszabadult országokban történik, az nehezen képzelhető el a fekete kontinensen kívül élő fehér emberek számára. Az afrikai lapokban sokszor olvashatunk arról is, hogy csecsemőket, gyerekeket darabolnak fel, erőszakolnak meg, és a kicsik gyakran szétszakadva, nagy fájdalmak között elvéreznek, szörnyethalnak.

    "Abban, hogy az afrikai négerek a nemi erőszakkal, a HIV/AIDS felelőtlen terjesztésével általános háborút indítottak a gyerekek és nők ellen, hogy ezzel akarva, akaratlanul a saját, évezredeken keresztül fenn maradt fajtájuk kipusztítását, kulturájuk megsemmisítését segítik elő, azzal minden rendőr, szociológus, kormánytisztviselő egyetért. Itt mindenki tudja, hogy sokkal kevesebb az esélye annak, hogy egy ma született gyerek megtanul írni-olvasni, mint annak, hogy 16 éves kora előtt megerőszakolják, vagy hogy már gyerekkorában megkapja az AIDS-et vagy a HIV-vírust" - kezdte egy dél-afrikai riportját a BBC tudósítója.

    A fehérek kormányától megszabadult új, néger vezetésű Dél-Afrikai Köztársaságban 1994-ben hivatalosan 18.801 nemi erőszakot regisztráltak az országban, ez a szám 2001-re 24.892-re emelkedett, legalább is 2002 elején ennyit hoztak nyilvánosságra. A valós számok ennél sokkal magasabbak: Pretoria rendőrfőnöke egy 2003-as nyilatkozatában kijelentette, hogy egyedül a 0 év (csecsemő) és a 12 év közötti korosztályba tartozó gyerekek között 400 százalékkal (négyszáz) nőtt a kárukra elkövetett erőszakos nemi közösülések száma.

    A dél-afrikai kormány South African Law Commission bizottsága által nyilvánosságra hozott, és a megjelenésének pillanatától kezdve erős kétségekkel fogadott jelentése szerint az országban évente egymillió hétszázezer erőszakos nemi közösülés vagy arra irányuló kísérlet történik, amiből kevesebb mint ötvenezret jelentenek a hatóságoknak. A fehér gyerekek és nők elleni nemi erőszak számokban nehezen kifejezhető, elképesztő méreteket öltött.

    Független dél-afrikai és angol nővédő szervezetek szerint azonban a valóságban a 44 millió lakosú országban évente tizenötmillió háromszázezer (!) nemi erőszak történik, minden 26. másodpercben megerőszakolnak valakit, de az évente jogerős ítélettel végződött esetek száma nem éri el a húszezret sem.

    2002-ben az 1.7 millió erőszakos nemi közösülésnek minősülő esetnek több mint 40 százaléka 10 éven aluli kislányok ellen történt, és 65 százalékban csoportosan elkövetett bűncselekményről volt szó. A nemzetközi emberjogi szervezetek ezeket az adatokat manipuláltnak és nevetségesen alacsonynak tartják.
    A néger hatóságok sokáig nagy szeméremmel palástolták a nemi erőszakkal fűszerezett csecsemőgyilkosságokat, egészen addig, amíg 2002 áprilisában ki nem robbant Baby Tshepang ügye. Az akkor nyolc (!) hónapos kislányt Cape Town Louisvaleweg elővárosában 2001 október 27.-én hat fiatalkorú néger a 16 éves anyjával együtt egymás után többször megerőszakolta és szadista módszerekkel különböző tárgyakkal órákon át szexuálisan kínozta.

    Connie Seoposengwe, Johannesburg négerek lakta körzetének védőnője így kezdte az egyik dél-afrikai lapnak írt beszámolóját: "Végig rosszul voltam, amíg olvastam a rendőrségi jelentést, hasmenésem volt és állandóan hányingert kaptam. Később, amikor a kislány nagybátyja arról beszélt, hogy nagyon ideges lett, mert a fájdalomtól kiabáló gyerek nem akarta abbahagyni a sírást, akkor ki kellett mennem a helységből." A négerek azt vallották, hogy azért kínozták a gyereket "mert jobb lesz a vére" és azért követték el szörnyű tettüket, hogy a még biztosan "szűz lány szenvedésektől áttüzesedett vére" megvédje őket az AIDS-től.

    A szerencsére életben maradt gyereket a 35 éves nagyanyja megtalálta az ágyában, amint mozdulatlanul, nyitott szemmel feküdt egy nagy vértócsa közepén. Kórházba került és műtétek hosszú sorát végezték el rajta, hogy a szétroncsolt, szétszakadt belső szerveit működőképes állapotba hozzák. A nem titkoltan népnevelési szándékkal nagy nyilvánosságot kapott üggyel kapcsolatban az is elhangzott, hogy a dél-afrikai egészségügyi minisztérium becslése szerint évente 25.000, azaz naponta 68-69 csecsemőt erőszakolnak meg hasonló módon, de az esetek 95 százaléka felderítetlen marad.