azaz MYIE 2.
-
Nézd, az eléggé magánügy, hogy hogyan netezek és milyen szokásaim vannak, mert mindenki máshogy csinálja ugye... és lehet kötekedni.
De - csak mert kérdezted - Néhány oldalon felhasználói fiókom van, a többin viszont nem akarok sütiket sem, de olyan gomb nincs, hogy nem egyezem bele a sütik használatába és olvashatok zavartalanul, ezért jó ez a funkció, de mint írtam pl. arra is jó, hogy Youtube-on ajánlott videók közül kitakarjam azt, amit látni sem akarok. (Vannak ilyenek.) Alapból viszont arra jó, hogy a blokkoló nem azonosítja a reklámot, akkor egy klikkel kitörölhetem, mindenféle txt turkálás nélkül.
Aztán van olyan probléma is, hogy nagyítom az oldalt (ctr +) és egymásra torlódnak a betűk pl. egy oldalnyi cikkben vagy email bejelentkező mezőjében akár. Igen, ezt elfogadtam kisebb hibának.
Ugyanis a Chrome-ról, majd a Firefoxról jöttem át amiatt, mert ott is voltak hibák.
Hogy az 5-ös nincs kész, azt maga a cég állítja. Én nem akarok tesztelni semmi félkész dolgot, nekem egy kész, megbízható termék kell, nem más.
De ha lesz időm, telepítem az 5-öst már én is. ;-)
A videó-példa kedvéért.