azaz MYIE 2.
  • bajgunar
    #131
    Tipp:
    - Jobb oldalon a három kis vonal (beállítási menü), ott a Nézet -re lehúzod, megjelenik balra egy ablak. Abban bepipálod a Böngészőmód váltása Gombot! Megjenik egy kis villám felül a link sorban a jobb szélén! HA ezt megnyomod egy régi oldalnál, amit nem akar megnyitni, csak ie, akkor átvált Ultra módból Retro módba! És már nem is kell a régi ie -t külön elindítani azért az oldalért!
    - Én alapból úgy állítom be, hogy (Ctrl + Shift + Del) minden be van pipálva! Minden bezárás után, minden előzményt, letöltést, cookie-t, stb... mindent töröl. Így nekem pl minden indításnál ua oldalon újra előjön a cookie figyelmeztető ablak.
    De azokat törlöm ahogy alant írtam.

    Tényleg kényelmes, gyors, stabil. És mondhat bárki bármit, alapból százszor többet tud, mindenféle kieg nélkül és biztonságosabb is. AdBlock meg ugyanúgy működik, mint FF-ban (hisz ugyanaz a szűrőlistája!).
    Nekem annyi hátrányom van, hogy winphone-om van. Ami meg ~kula. Maxthon meg nem frankó rajta. Így azon nem is használom, nem tudom arra szinkronizálni. De munkahelyről, ugyanúgy tolom tovább, ahogy itthon hagytam a gépet..
    Felhő? PFf... Ma már MI NINCS felhőben? Akinek meg félni valója van... Az ne böngésszen.
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.09.17. 22:03:09