azaz MYIE 2.
  • Probatbicol
    #129
    Bocs, de nálam a reklámblokkolás azt jelenti, hogy blokkoljuk a reklámot...A sütikre figyelmeztető sáv az oldal funkcióihoz tartozik, azt ne is akarja letiltani a browser, honnan tudnám hogy akkor más esetleg fontos funkciót nem rejtett el: Nekem eszembe sem jutott, hogy ezt ki kellene kapcsolni, ráadásul csak egyszer jön fel amikor először jársz az adott oldalon.
    Ezt youtube-os hibaüzenetet nem láttam még, pedig elég sűrűn nézem, a felbontás nálam automatikusra van állítva, ha ablakban nézem akkor kisebb, teljes képernyőn pedig HD, nagyon kényelmes és okos is, hogy ablakban nem kezdi teljesen feleslegesen HD-ban játszani, kézzel állítgatni nem szoktam.

    De elhiszem neked, hogy vannak ilyen különleges újabb kódolások, ahol előjöhet, azt látni kell, hogy mivel kisebb cég mint a többi, néha késve érkeznek csak bele az újabb dolgok, de előbb-utóbb megjönnek. Most ami hirtelen eszembe jut pl. az indexen volt olyan gond az index2 cikkeiben, hogy az ott beágyazott videókat nem tudta lejátszani. Ez az 5-ös verzióban oldódott meg, itt már tökéletesen működik.

    De ez azért nem olyan dráma nekem, mert hozzászoktam, nem akarlak elkeseríteni, de nagyon sok oldal nem működik Chrome-on és Firefoxon sem. A munkám során sok céghez kell bejelentkeznem és sok titkosított autentikációs oldal dobja el az agyát minden böngészővel és csak a jó öreg internet explorerrel hajlandó működni.
    Szóval ha valami nem megy Maxthonon akkor vagy skippelem, vagy előveszem az ie-t ha fontos, ezzel együtt tudok élni.

    Cserébe van egy böngésző, ami gyors, kényelmes, olyan szolgáltatásokkal amit máshol még nem láttam. Nem lassul be hónapok alatt sem. Mivel nem olyan elterjedt, nem is támadják annyira mint a másik kettőt, szegény anyukámnál szoktam látni a Firefox-ban olyan rémes beépülőket hogy a fülem kettéáll.

    Én ezt használom pc-n, telefonon és tableten is, ha egyikről váltok a másikra, ott folytathatom a böngészést ahol a másikon abbahagytam..

    Ja és az, hogy nincs kész. Mikor van egy browser kész? Majd egyszer rámondják, hogy final, addig is működik benne minden funkció, folyamatosan jönnek a frissítések, én is tartottam tőle, hogy problémás lesz de nem az. Bár, hogy magas labdát is adjak, amikor az alfa verziót telepítettem, akkor telepítés közben lefagyott :), akkor arra gondoltam, hogy lehet hogy nem kellett volna belevágni, de másodszorra felment, és azóta semmi bajom nem volt vele.