• Penge4
    "Ha veszel egy win-t, azzal is ugyanezt kapod." -> Ilyen, oprendszernek nem nevezhető ótvar fos erőforrászabáló szoftverért még pénzt is adjak?

"PC-n is, ha kifizeted. Nem kötelező warezolni a win-t."
    Aha. Főleg, hogy nem tudom, hogy mi mivel kompatibilis...stb. Ez olyan, mintha egy erdei összeszögelt faházba pakolnál házimozirendszert, légkondit...stb Csak egy példát említek. Aki megvette a dobozos Nero 7-et és Vistára akar váltani az megszívta, mint a torkosborz.

"de nem úgy van ott, hogy az új géphez új OS-t veszel?"

Nem. Eldöntöd, hogy kell-e, de az OSX-et nem igazán lehet törni. A kalóz OSX valami OS/2-ből buherált cucc, aminek köze nincs az OSX-hez, arra jó, hogy PC-n megnézheted, hogy milyen, hogy valami fogalmad legyen róla.

"Hát dehogynem. Már az XP is elég védett, ha betartasz pár alapvető szabályt, a Vista meg még sokkal jobb."

Izlések és pofonok. Én szeretném gondtalanul használni a gépet és nem mindenféle biztonsági "előírásoknak" megfelelően és a szabadidőmben vírusokat irtani és hibaüzeneteket Ok-zgatni. Amúgy 2006 január óta csak most sikerült HotFixet készíteni az M$-nek ahhoz a hibához, aminél (mindegy milyen böngészőt használsz) egy oldalt betöltesz, ahol van egy sima wmf fájllal rendszergazdai jogosultság szerezhető. Általában a vírusirtók nagy része kiszűri, de akkor is inkább nem minősítem.

"Ezt honnan veszed?"

Google a barátod.