• eax
    #24
    "Szerintem nézz utána annak, hogy a mikro mely frekvenciákat használja és a wireless mely frekvenciákat használja és majd rájössz, hogy mennyi köze van a kettőnek egymáshoz..."

    Megsugom, eleg sok. Kb annyi, hogy kozel azonos frekvencian uzemelnek.

    Valoszinu, hogy most ujdonsagot mondok, de 802.11 szabvanyok egyike sem tamogat 250 csatornat, hanem FCC szerint europaban csak 13-at, de ezeknek sincs sajat frekvenciatartomanyuk, hanem atfedik egymast, tehat a tenylegesen kulon frekvenciabol csak 3 db van: 1, 6, 11. Es hiaba van soksok AP, hazon belul az interferenciaval mindenkeppen szamolni kell.

    shabba: Victor Hugo kornyeken igazabol minden tele van kabelcsatornaval, uh azert az egesz varost nem kellene felturni, de oda nyilvan nem engedik be a te kis kabeledet, csak durva osszegekert (es azt meg nem is emlitettem, hogy a monomodusu optikai kabel ara is eleg kemeny). Igazabol szvsz az egyetlen megvalosithato otlet a berelt vonal.

    "Nekem ne spanyolviaszozzál, mert pont ti hiszitek ezt magatokról, hogy ti mindent tudtok, közben meg..."

    Szerintem pedig erdemes lenne megfogadni azok tanacsat, akik mar epitettek nagyobb halozatot, ha mar egyszer lovesed sincs a dolgokrol.
    De tudod mit? Igazabol a te penzed, azt csinalsz, amit akarsz, max. par honap mulva lehet venni egy csomo AP-t bagoert.