GABOR16#17
Kicsit off, de:
Hihetetlen, hogy ennyi idővel az IE6 megjelenése után még mindig ilyen szánalmasak a szabványok terén a M$-ék. A konkurenciájuk meg az utóbbi időben meg eléggé elkezdett fejlődni, és egyre jobbak a szabványok terén.
Remélem az EU kitart a korlátozott Windowsok kényszerítése mellett. Sokszor már csak azért az M$ termékeit használják az emberek, mert az kompatibilis mindennel, vagy éppen az érhető el alapból.
Miért nem terjedt el a 64-bites XP, annak ellenére, hogy elvileg gyorsabb? Egyszerüen mert nemvolt kompatibilis, és sok korábbi program, diver nem ment alatta.
Ilyen feltételekkel más operációs rendszer sem képes meghódítani a piacot megfelelő háttértámogatás nélkül. De ha minden jólmegy talán hamarosan ezen a fronton is beérik a konkurencia, hisz itt is rengeteg területen javultak az utóbbi években. Nagyából 2002 óta figyelem őket igazán, és látom, hogy egyre jobbak.
1 dolog azomban biztosnak látszik: ha rajtam múlik a WinXP az utólsó win amit használtam. A konkurencia számomra már kielégítő, erről már csak a család többi tagját kell meggyőzni.
Vagyis a Vistától szeretném megkímélni a gépemet, ha már magamat majd úgysem fogom tudni, ugyanis, rengeteg helyen fogok valószínűleg találkozni vele, mert a családban egyedűl én értek a gépekhez annyira, hogyha valami baj van mennemkelljen segíteni helyrehozni. Minemondjak kellemes mikor az egész hétvégém azzal megy el, hogy több helyre is elmentem "javítani" valamilyen problémát (ami sokszor vírus, windowsösszeomlás, vagy éppen hardveres probléma).
A múltor pl egy olyan gépet csináltam ami annyira poros volt belűl, hogy a portól már besem tudott indulni (ellehet képzelni). Kipucoltam, és minden hiba nélkül működött.
A vége erősen off volt. Elnézést..