• Sawyer2
    #219
    1997 óta hivatalosan rock zenész. Próbáld ki az azutáni albumokat is.

    1997: Beavatás
    1998: Ikon
    2000: Hűség

    Én szeretem a Bonanza Banzai-t is főleg a szövegek miatt, de az átdolgozások (tavaly a 101-es szoba és az Éjjel a városban) nekem is jobban bejönnek.

    Abban nem értek 1et hogy pár 1xű akkord mer vannak igen érdekes szólói amiket más nem nagyon tud megcsinálni. Ilyen például a NEfájjon többé vége vagy a Mondj Igent. De ott van például az Indiántánc elején az akusztikus szóló. Amikor Ákos megírta és meg mutatta az akkor gitárosnak madinak ő csak ennyit mondott: jó lesz Ákos de ugye tudod hogy ilyen nincs? :D Pont ez a jó benne: a zeneileg (hangszerelés) kidolgozottság, főleg a koncerteken. De az tény hogy zene és szöveg teljesen 1ütt van.

    Az elektronikus zenéről annyit: itt is jelen van az elektronika, általában van 2 szintetizátoros (az 1ik legtöbbször a zongora szerepét tölti be, tavaly már zongora is volt). A másik szintetizátoros pedig KELL bele. Én úgyérzem mikor hallgatom hogy annak ott a helye. Pl: az ilyenek voltunk jellegeztes dallama amit szintivel csinálnak. El se tudnám képzelni azt a dalt anélkül.

    Amúgy a 2 legutolsó albuma az Új törvény (2002) és a Még közelebb (2006).