• Crusnik
    Pénzt szerezni egyszerű
    1. ne halgass tamásra és a többi kockára ők olyanok mint te és bill gates :)
    2. ahogy elérsz jinanba kapsz egy csomó collectibles-t próbáld kevesebbért adni mint bárki más
    3. death valley kulcsok alacsony szintűeknek tökéletes bevétel 20k zöld bardon.
    4. majd ha eléritek sm-t akkor próbáljatok minnél több adv med és step-et szerezni lehetőleg wu tang vagy hd mert az 2 mill+
    5. fd 5-sm2 között van egy csomó boss jinanba próbáljátok akkor megölni amikor sárga és kaptok lvl4 elixir-t amit szintén 1 mill+-ért eltudtok adni(jó party kötelező)
    A többit meg már elmondták az elöttem szolók

lelkes újonc: keress band-et,ismerkedj és akkor idővel mindenre rájösz
    én pl Fd4-en léptem be egy bandbe sok tapasztalt ember volt ott és azalatt többet tanultam meg mint amikor nem voltam a tagja de azért dolgokat már akkor is vágtam.
    fórum meg igen is hasznos,nézd a veteran és a newbies topic-ot,csomóan feltesznek kérdéseket ott,amit úgy érzel te se tudsz elolvasod. ha meg nincs olyan amit nem tudsz de van kérdésed akkor csak indítasz egyet.

tomi:mire gondolsz mit töröljek le? a másik mmo-t? azt nem szivesen, amugy meg viszonylag rend van de majd holnap átnézem