• bomb1111
    Gyerekek ! Ez csak egy játék.Megértem hogy néha jól esik ha kimondja magát az ember.Azt is megértem hogy sokszór türelmetlenek vagyunk de azért gyertek próbáljuk meg hogy senkit se okoljunk a pillanatnyi sikertelenségért.Ami engem illet,egyáltalán nem zavar ha xpt veszítek.Ha nem akarok meghalni akkor tudom hogyan vigyázzak magamra úgy hogy ne kelljen mások az én lifebaromat lessék.Az hogy meghaltam,az csak az én hibámbót történt de mielött a halál torkába futottam volna erre is fel voltam készűlve és vállaltam a reszkírt úgyhogy ha megtörtént...hát istenem,nem volt szerencsém,és evel lezártam az ügyet.Ami a segítséget illeti,egy dolog ha valaki segít befejezni valamit aminek a nagy részét te magad megcsináltad(ez a segítség) és más ha valaki megcsinál valamit helyetted és te csak learatod a babért.Ez nem segítség hanem egy lekötelező jótett.Ha meg az embernek jótettekre van szüksége hogy valamit a megfelelő szint elött elérjen,akkor legyen türelme és SENKIT NE OKOLJON ha nem jött össze "de most rögtön,azonnal" és legyen türelme kivárni hogy a nagy kariknak legyen rá idejük,kedvük.Nekem példáúl nem is esne jól ha valaki ímmel-ámmal,csak azért mert ligatársak vagyunk,csinálna valamit.De ami lényegeset szeretnék még leírni az az hogy mi,úgynevezett "régi játékosok" (elnézést a szerénytelenségért) próbáljunk meg viselkedési példát mutatni másoknak.Úgyhogy gyertek zárjuk le ezt az ügyet,kérjünk egymástól protokoláris elnézést(ha tévedtünk ha nem)és megy tovább az élet.Úgyhogy részemről : elnézést mindnkitől és nagyon szépen köszönök minden eddigit.

U.I.Dózikám,hagyd már a gyerekeskedést mert ha nem,becsszóra fölkereslek és a fehérbotomat a hátadon töröm össze