--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Női korszakodat éled vagy mivan?
Ha igen szóljál hogy koccolsz és nem látunk 2 hónapig mert siránkozol a sarokban hogy; Olyan egyedül vagyok!!!
Tudod, hogy bírlak de azért ez már kicsit sok!
Én is játszani jövök, aki ide mérgelődni meg anyázni jön az inkább ne jöjjön vagy nem oan ligába ahol közmegvetés okozója! Army segíteni akart és segít is! Tegnap énis eltoltam 3 panacheat, na és? van még 135...gondolom neked sem az a 2 db volt, és ha meg ennyit kell eltolni ahhoz h legyen egy nagyon is jó epim, sőt hanem a legjobb akkor ennyi nekem belefér!
Jó, lehet nem vagyunk egyformák, és neked nem fér bele, de akkor sem kéne igy hozzáállni a dolgokhoz!
Másrészt...Army sem ugy értett hogy mindenkit ugrálj körbe és csókok közepette hajbókolj...csak ha ien dungis okosság van ahol még a majdnem DB karik is gyakran mediznek és figyelni kell ott jobban össze kell szokni, több buff meg minden h segítsük egymást!
Tegnap is bakker már kicsit nyögvenyelős volt a téma; Én loggolok ki majd jövök Evo-val...EZ MI?!
Érted utána meg simán megoldottuk és lett nekem 4 hiyami...abbol lehetett volna neked is 2 és nekem is 2, de nem nem neked ki kellett loggoloni!
Sztem azért mielött a sok "szart" Army nyakába zúdítod azért gondolkodj el, ezen a liga szabotáláson meg főleg...az egy dolog hogy vannak problémáid de ezért tönkretenni a ligát?!?!
Okosan!!!