--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Én nem javaslom SrS erőltetését semmi esetben sem.
Vagy csakis erőteljes stáblistamegválogatással.
Az én meglátásom szerint a tegnapi utolsó Bombos kör, amiben én is ott voltam nem szólt másról mint sértődöttségről.
Meg mertük mondani hogy nem kuncsorgunk senkinek. Bomb belehalt a körbe, én pedig 2 panaceát toltam el.
Köszi Army!
Így megyek veled bárhova is ezekután. Te voltál az egyetlen aki tudott volna segíteni! Ha nem is nekem legalább Bombnak. De ismerjük a mondást. Mondd meg az igazat, betörik a fejedet. Tényleg mégegyszer köszi a kedves bosszúdat, ami miatt Bomb még XP-t is vesztett. Nem tudtam ezeket leírni eddig. De most nem fogom vissza magam. Igenis téged okollak Bomb haláláért!
Nehogy azt hidd hogy seggre fogok esni csak mert nemsokára DB vagy. Magasról leszarom. Kicsit lejjebadhatnád a fenenagy önteltségedet. Én nem ugrok első szóra. Mert NEM UGROK. Ha kérnek megyek. De sosem tűrtem, hogy vezényeljenek. Játszani megyek. Erre tegnap elvárod hogy térden csússzunk mindketten? Egy büdös nagy FASZT!
Már azon is gondolkoztam, hogy a jövőben nem szeretnék veled egy ligában lenni.
Remélem tetszett a köszönésem most... Szívből jött elhiheted.
@ Six: Fraps. Utána Windows Live Movie Maker simán jó rá. Abban a géped szabja meg a határt. Nálam 720p a kopp. De van egy konvertálóm is, ami minden formátumra megcsinálja.