--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #10205 Mondd, beléd mi a ménkű ütött?
Idézni tudom mit mondtál, és hogy én erre mit mondtam:
Te: "elég sokan tartoznak már nekem, úgyhogy felírtalak téged is"
Te: "xy személy (valaki a sok közül, nem tudom ki) azt mondta, hogy következő hónapra meglesz neki"
Te: "neked mennyi idő kell?"
Én: "hát sztem annyi nekem is bőven elég lesz"
Én: "mihelyt magasabb GL leszek és tudom használni az új fejszém, eladom a régit"
Én: "az kb 250kk lesz, marad még 120, azt is igyekszek minél előbb megadni"
Te: "szóval akkor az egy hónapos határidő elég neked is?"
Én: "sztem igen"
Te: "ok"
Nem tudom volt e erre más tanú is, de én ellentétben egyesekkel, nem szoktam részegen gép elé ülni, tudom mit láttam, tudom mit írtam.
Többször is kértem/kaptam kölcsön pénzt másoktól ingame, mindenkinek megadtam, és ez továbbra is így lesz. Arról nem tehetek, hogy egy cseppnyi bizalmat sem élvezek nálad.
Eddig tényleg azt hittem barátok vagyunk, de be kell látnom, hogy nagyot tévedtem, talán ekkorát még soha...
Még mindig nem tudom, hogy min akadtál ki akkor péntek este.
Egyik pillanatban beköszönsz, szépen elvagyunk, erre te elkezdesz elég "szépeket" írogatni rólunk, ok nélkül.
Ha már ennyire kiakadtál ránk (Peachre és rám), legalább annyi becsület legyen benned, hogy leírod, hogy mégis mi a rossz sebet csináltunk, hogy ezt érdemeljük?
Zsidóztalak én téged bármikor is? Esetleg pöcsnek, köcsögnek és f*szcibáló kis bunkónak?
Szerintem nem, és aki ismer, az tudja, hogy ilyet még a legrosszabb ellenségeimre sem mondok.
Továbbá FS többi tagját hagyd ki ebből, semmi közük nincs hozzá, és nem is lesz!
Ha így akarod levezetni a feszültséget, akkor tessék csak, de az okot ne próbáld erre a "kis" ügyre terelni.
Gondolom magányos kis estéken jó volt néha dumálgatni valakivel a bandachaten?
Gondolom jól esett, mikor szóltunk, hogy valami gyanús személy "lenyúlta" a karidat?
Gondolom jó volt csak úgy egy társaságba tartozni, barátokat szerezni bandán belül?
Nagyon szép tőled, hogy ezt most mind csak úgy elfelejted, és mindenkit ész nélkül PKzgatni akarsz.
Tényleg kulturált "megoldás"... Ha te ebben élvezel valamit, elég beteg elveid lehetnek... ha egyeltalán vannak...
Részemről ennyi.
Ne aggódj, megkapod a pénzed, soha egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy eltűnök, lenyúlom és röhögök a markomba...