• irkab1rka
    #29
    A BSA menjen a faszba, a rendőrök meg kapják el ezt a szoftverkalózt végre.

    win-win


    Alien, persze most mondhatnám azt, hogy hülyeséget beszélsz:
    A minimálbér 60k, a ferrari trestarosa meg 30 milla, hát persze hogy ellopom. (igen a ferrarit nem könnyű másolni :), de nem az a lényeg, hanem az indoklásodban hivatkozott különbség az árak és a jövedelmek között)

    Egy új játék 10-30$ a steam-en, veszek is havonta egyet (a Darwiniát NE vegyétek meg, ötletes és jópofa játék, csak összesen 10 pálya van benne :)
    A battlefield2 is 30$

    A szoftver 'illegális' másolásakor (most arról beszélek, mikor nem pénzért adod tovább amit lemásoltál!) csak annyi a gáz, hogy kb 30-200 ember 1-2 évig dolgozik valamin, ami nagyon sok pénz, nem dolgoznak ingyen. Viszont utána szinte ingyen másolja a cég a mastercd-t (dvd-t:) és igy óriási profitot csinál. Ugyanez van a filmekkel.
    Ingyen senki nem fog dolgozni, a játékiparba senki nem fektet be, ha nem térül meg (...jobban, mint más befektetések esetén).
    Viszont ha azt mondod, hogy van harware-ed futtatni az új játékokat, akkor nem értem, miért nem veszed meg a HL2-t vagy a CS:S-t. Az egyik 30$, a másik meg 20$, a battlefield2 is 30$. Persze ez neked nem elég új :) Na mindegy, a szoftverek 'illegális' másolása egy természetes reakció a túlzott reklámozásra. Hidd el nekem, nincs is akkora szükséged azokra a játékokra, mint amennyire gondolod.

    nethyrrea: a macintosh meg nem is létezik. muahhhahaha