• BRobee
    #166
    Egyetértek jópár hozzászólással. Wanek alulmaradtál egy témában, engem fikáztál és kiderült, hogy a hülye felfogásoddal egyedül vagy. Más nem hasonlít össze egy hurkatöltőt és egy kalapácsot, hanem külön kategóriában gondolkodik. A zsidózás pedig téged mínősít, ahogy az is, hogy feltételezted, "egy ember különböző nickekkel". Hát +cáfolnám, Rincewind nem én vagyok, de valahogy ezt észre lehetett volna venni. Párhuzam van, mert én is amerikában vettem az Ipodot, ugyanazon termék használói vagyunk. Ja és hasonló a véleményünk.

    Kérlek pontosan magyar szokta magyarnak mondani, hiszen egy nyámnyila, fitymacsörgető (rajtad marad ez a szó :) ) kisgyerek vagy, aki rossz magyar szokás szerint cselekszik. Okoskodik és elvet minden olyan nézetet, ami nem egyezik meg a sajátjával. Az amerikás okoska megjegyzésed pedig alátámasztja azt, hogy nagyon bezárkózott ember vagy... Nem tudod elfogadni mások tapasztalatait és véleményét.

    A Zune-nak én jósolok jövőt, bizonyos esetekben. Ha olcsóbb lenne, ha nem hivatalos marketinget vágnának alá, hanem egy hasonló "életérzés"t, ami a Zune pozitív tulajdonságaira épül. (pl. mekkora fun az, hogy cserélgethetsz zenéket két zune között.) A sima "fun" nem lesz elég, hiszen az Ipod egy az egyben azonosult ezzel Amerikában és először gondolom ott akarnak robbantani.
    Kevés újat tud nyújtani ahhoz, hogy sima rajt cél győzelmet arasson. Fel kell kötni a gatyát, de szerintem nem fogja feladni.De nem érdekel, mert akkor Ipod rulz:)