EaSy#8
Remek az IE7 rengeteg mindent tud. Kár hogy a Fire Fox meg az Opera, már réges régen tudja mindenzt, és sokkal többet is. Magam is Fire Fox FAn User vagyok, de megmondom, őszintén, hoyg próbálkoztam az IE7 el is, semmivel sem volt jobb, mint az FF 2.0 sőtt számomra idegen volt kicsit (igaz megszoktam/szerettem ezt). Maradjunk annyiban hogy jó egy évvel később a Microsoft utolérte a versenytársait, enyelőre a leghasználhatóbb böngészőnek (mindengyiket kipróbáltam) az FF et tartom, mondjuk nálam az Opera kifagyott olykor.
Az Igazság az hogy nem kell érteni hozzá, hogy lecserél az IE-det, elég akármilyen alapuseri ismeret, és egy kis elhatározás, és ez egyre több emberben megfogant már. Az FF ben épp az a szép, hoyg a rengeteg addonnal gyakorlatilag mindent, belerakhatsz, de ha csak felinstalálod semmit nemkapsz csak egy jó böngészőt. A microsoft lehet, hogy utoléregeti mindig riválisait, de az FF jó 2 éve egy jó lépéssel előttük jár, immár az Opera is!
Én sok sikert kívánok ehhez ez egy értelmes verseny, ebből mi userek csak profitálhatunk.