Steel Fury: Tankszimulátor
-
pecaboy #158 Egy kérdésem/problémám nekem is lenne, bár korábban már felvetették/-tétek.
Igen, az átkozott 40-es Matilda-lövegről lenne szó :)
Hiába ütöm át vele a PzIII-at és IV-et, sokszor még oldalról sem adják meg magukat 4-5 tiszta találat után sem, közvetlen közelről. Máskor meg 800 méterről, oldalról egyetlen (!) lövéssel felrobbantom (!) a hosszúcsövű PzIV-et, és a másik kettőt is hasonló távról 2 lövéssel kifektetem. Szóval ezt nem nagyon értem - távolról robbannak, közelről meg semmi.
Nincs neten valami 3D-s vagy legalább 2D-s kép a Panzerekről, ahol mutatják a sebezhető pontjaikat? Értem ezalatt az üzemanyagtartályt, a lőszert, motort ésatöbbi, szóval amit ha eltalálok, egyből felrobbannak vagy megállnak. Mert így fogalmam nincs, mire lőjek, 50 méterről sem.
Az egyik küldetésben alsó hangon 6 (!) Panzer III-IV-et kéne megállítanom, mert ellentámadnak, persze csak azután, hogy legyőztem a védekező 10 és feles ágyúkat meg a sisakig beásott gyalogságot, ami önmagában sem egy leányálom. És a Panzerek (ha a 10,5-ösök nem előzték meg őket egyáltalán) sorban kilövik a "haveri" Matildámat meg a három ócskavas T-60-ast, egyedül maradok, aztán hajrá, nyírjak ki 6-7 Panzert egy, max. 2 csomóban... Kössz... Volt, hogy egyet lesből, 10 találattal az oldalán szétszedtem, de eddig ez a rekord :P Jellemző a statisztikánál az 50-70 hit, általam bekapott és általam lőtt egyaránt :O
Ha nincs ilyen sematikus ábra, gondolom van valami tankszerkesztő külső progi a játékhoz, amiben ki lehetne figyelni a gyenge pontjaikat. Ha vki dobna linket ehhez, azt is megköszönném.