• zzebi
    #41
    Erdekes, most olvastam egy osszehasonlito cikket a Zune-rol es az iPod-rol, ahol azt irjak, hogy valojaban ALIG NAGYOBB A ZUNE KIJELZOJE, mint az iPod-e (2.5" vs 3"), de a design miatt joval nagyobbnak tunik. A felbontasa pedig mindkettonek 320*240. Ennek ellenere a Zune joval nagyobb es nehezebb, mint az iPod.

    Valojaban 2 funkcioval tud tobbet, mint az iPod: FM radio, WiFi. A radio van akinek fontos, a WiFi szolgaltatasai viszont jelen pillanatban szinte ertelmetlenek, de a jovoben a szoftverfrissitesekkel jobban is ki lehet majd ezt hasznalni.

    A hozzaadott szoftver es internetes bolt meg allitolag eleg kiforratlan. Videokat pl meg nem lehet venni hozza. Ellenben mindenki dicseri a Zune felhasznaloi interfeszet.

    Tovabbi szivas, hogy a neten megvasarolt dalokat mindket lejatszo eseteben csak a hozzatartozo lejatszo fajtan lehet hasznalni. Tehat a soktizmillio iPod felhasznalo meg ha akarna sem tudna attolteni a zeneit a Zune-ra. Es ez oda-vissza igaz.
    (Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy az iTunes-ban lehetseges a zeneket mp3-ba exportalni, amivel a gond megoldhato.)